- مدل مانتو و پالتو
- جوراب شلواری و ساپورت
- مدل تاپ دامن
- مدل تاپ شلوارک
- مدل لباس حاملگی و بارداری
- مدل لباس مجلسی
- مدل لباس عروس
- مدل لباس خواب
- مدل لباس شب
- مدل کیف و کفش
- مدل لباس تونیک
- مدل صندل
- مدل لباس نامزدی
- مدل گن
- مدل شال و روسری
- مدل تیشرت
- مدل لباس بچه گانه
- مدل لباس هندی و پاکستانی
- مدل کلاه
- مدل کت و دامن
- مدل لباس فصل
- مدل بلوز
- مدل مایو
- آمار مطالب
- کل مطالب : 1280
- کل نظرات : 126
- آمار کاربران
- کل کاربران : 123
- افراد آنلاین : 2
- آمار بازدید
- بازدید امروز : 385
- گوگل امروز : 0
- آی پی امروز : 58
- بازدید دیروز : 378
- گوگل دیروز : 3
- آی پی دیروز : 74
- بازدید هفتگی : 1,878
- بازدید ماهانه : 385
- بازدید سالانه : 67,636
- بازدید کل : 6,499,947
- اطلاعات
- امروز : پنجشنبه 11 خرداد 1402
- آی پی شما : 3.231.217.107
- مرورگر شما :
- عکس کمتر دیده شده از آیتالله هاشمی رفسنجانی و شهید باهنر در سفر به ژاپن
- جدیدترین ترول های خنده دار عید فطر 92
- ماجرای دیدار همسر بشار اسد با بردپیت و آنجلینا جولی چه بود؟ + تصاویر
- مدل بلوز 2013 - سری سوم
- لوگوي رسمي يورو 2016+ عکس
- زنان را به آزادی راه ندادند/ گزارش تصویری
- منتکشی روزنامه حاجی از نکونام؟ (+عکس)
- تصاویر لو رفته از عروسی یک بازیکن استقلال !
- جنیفر لوپز و شوهرشدر تمرین رئال مادرید + تصاویر
- معرفی خدمات الکتریکی در شهر کرج | کرج الکتریک
- لبیک یا مشایی/عکس
- عکس/مرگ 19 آتش نشان در آمریکا
- عکس جالب از تیم فوتبال دختران تاج قبل از انقلاب
- مدرک دیپلم ۶۳ سال پیش + عکس
- تصاویر/این زنها واقعا غول پیکرند!
- عکس های آنجلینا جولی در کنفرانس خبری روز جهانی آوارگان در اردن
- عکس های جدید و جذاب و فوق العاده مهناز افشار
- عکس::مادر، باجناق و دامادهای روحانی
- مادر و برادر سید محمد خاتمی/عکس
- عکس های جدید فقط در ایران
- بازیگراصلی ستایش2 مشخص شد+ عکس
- مدل مانتو 92 - سری هشتم
- زنهای ایرانی به نیویورک میروند + تصاویر
- عکس/ اطراف بیمارستان ماندلا
- نظر شما در مورد این عکس چیست؟
- کشف حجاب یک هنرپیشه دیگر سینما
- صعب العبور ترین مدرسه دنیا در چین
- عكس: تخريب شهرهاي دمشق، حمص،دير،حلب توسط تروريستها
- الناز شاکر دوست در کله پزی
- پدر سامی یوسف در ایران + عکس
- ماجرای کنده شدن نیمی از جمجمه این مرد!
- جدیدترین مدل های چهل تیکه
- عکس سربازی افراد معروف
- آموزش شنا (2)
- عکس قدیمی و جالب از یک بازیگر
- تيپ عجيب خلعتبري در ديدار با رئيس جمهور/عكس
- پلاکارد عجیب برای حسن روحانی در جشن های خیابانی برای صعود به جام جهانی ؛ عکس
- عکس:مراسم پاگشای هنرمندان برای فرزاد حسنی و آزاده نامداری
- عکس:: قرائت قرآن در شرایط غیر عادی
- رونمایی از لباس جدید دورتموند در اقدام عجیب
- شلوار لی زنانه سال 9
- مدل مانتو تابستانی 92
- اولین تصویر از فرزند جذابترین مرد دنیا+عکس
- سوتی وحشتناک در سریال مادرانه
- عکس::شباهت عجیب حمیدلولایی به روحانی!
- تعطیلات تابستانی مسی و دوستان+عکس
- لباسهای مجلسی مخصوص دخترا(بدوبیا)
- لباس زمستانه و پاییزه زنانه 2013 - سری چهارم
- شیک ترین مدل لباس زنانه مجلسی 2013
- ممد«بلالفروش»در شورای شهر+پوستر

با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .
7 راه عملی برای عکاسی بهتر با دوربین های عکاسی
.
عکاسی تنها یک دوربین عکاسی نیست. نیاز است تا مهارت های خود را بالا ببرید. در ادامه این پست با ما همراه شوید تا به بررسی برخی از این اعمال متداولی که در هنگام عکاسی باید انجام دهیم، بپردازیم. بعضی از مردم ذاتا عکاس به دنیا می آیند، اما اکثر ما برای بالا بردن کیفیت عکاسی خود به کمی تمرین نیاز داریم. انجام این روال ها در هنگام عکاسی می تواند به ما کمک شایانی بکند.
عمل اول : از مد نوردهی دستی استفاده نمایید
هنگامی که شما از مد نوردهی دستی (M) استفاده می کنید، کنترل دیافراگم و سرعت شاتر را در دست دارید. این بدان معنی است که به منظور گرفتن تصاویر موفق، شما باید در نظر بگیرید که حرکت تار می خواهید یا ثابت (فریز) شده و برای هر عکس چقدر عمق میدان می خواهید. نور پردازی در عکاسی نیز از نکات بسیار مهم به شمار میرود.
در نظر داشته باشید که اگر به جای استفاده از گزینه ایزوی خودکار (Auto ISO) تنظیمات حساسیت خاصی را تنظیم کنید، مقدار نویزی که وجود خواهد داشت را نیز تعیین می نمایید.
فراموش نکنید که بسیاری از عکاسان با تجربه، اصول نوردهی دستی را می دانند، اما برای راحتی از مدهای نیمه خودکار اولویت شاتر و اولویت دیافراگم استفاده می کنند.
علاوه بر این ها استفاده از مد نوردهی دستی سبب می گردد که شما در مورد نوردهی و این که می خواهید تصاویرتان چطور به نظر برسند، با دقت بیشتری فکر کنید و این امر می تواند برای شما بسیار آموزنده باشد.
عمل 2 : هیستوگرام را چک کنید

چک کردن نمایش هیستوگرام دوربین شما برای هر عکس راه بسیار خوبی برای رسیدن به یک درک بهتر از روشنایی و نوردهی می باشد. این نمودار ساده تعداد پیکسل ها را با مقادیر روشنایی از صفر (سیاه) تا ۲۵۵ (سفید) مشخص میکند.
به طور مثال اگر یک قله بسیار بزرگ در انتهای سمت راست مقیاس وجود داشته باشد، نواحی روشن بزرگی وجود دارند و بعضی از پیکسل ها به احتمال زیاد می سوزند یعنی نوردهی بیش از حد (سفیدی های بدون جزئیات) بوده است. در عین حال یک قله بزرگ در انتهای سمت چپ نشان دهنده نواحی تاریک بزرگ است با یک احتمال قوی که برخی از سایه ها بدون جزئیات ثبت شده باشند (نوردهی ناکافی).
چنانچه همیشه شما هیستوگرام هر عکسی که می گیرید را چک کنید، تصور خوبی از چگونگی بازگردانی نواحی روشن و تاریک یک صحنه به یک تصویر و نیز چگونگی تغییر اثرات نوردهی بر هیستوگرام/ تصویر به دست خواهید آورد.
با انجام مرتب این کار به مرور زمان شما یاد خواهید گرفت که چگونه آنچه می بینید را به تنظیمات نوردهی بازگردانی کنید به طوری که بتوانید همان دفعه اول عکس هایی که می خواهید را بگیرید.
عمل 3 : از نورسنج نقطه ای دوربین خود استفاده نمایید

شاید دوست داشته باشید بدانید که نظیر استفاده از نمایش هیستوگرام، استفاده از نورسنج نقطه ای (spot-meter) دوربین شما نیز به درک شما از ایجاد نوردهی کمک خواهد نمود.
سیستم های نورسنجی ماتریسی با نام های (matrix ، evaluative، multi-segment) برای ارائه تنظیمات نوردهی و با ارزیابی کل تصویر طراحی شده اند، اما گزینه نورسنج نقطه ای از یک مکان بسیار دقیق اندازه گیری می نماید.
توجه داشته باشید که این گزینه طوری طراحی شده که ناحیه هدف را مبنای میانه در نظر می گیرد و بنا بر آن تنظیمات نوردهی را پیشنهاد می دهد. این به این معنی است که شما باید بسیار مراقب باشید که نقطه نورسنجی را کجا قرار می دهید، اگر این نقطه بر روی یک هایلایت (قسمت روشن) یا سایه (تاریک) باشد، عکس بطور نادرست بیش از حد یا ناکافی نوردهی می شود.
عمل 4 : یک تراز سفیدی سفارشی تنظیم نمایید

شاید برای شما هم جالب باشد که بسیاری از عکاسان برای به دست آوردن رنگ های درست بر سیستم تراز سفیدی خودکار دوربین خود متکی هستند و در بسیاری از شرایط نوری طبیعی این کار بسیار امن می باشد.
همچنین عده ای هم ممکن است از برخی مقادیر از پیش تنظیم شده (preset ها) برای کنار آمدن با برخی از شرایط نوری خاص استفاده کنند، و عده کمی هم بر این اساس که تصاویر raw می گیرند و می توانند تراز سفیدی را با یک کلیک ماوس در پس پردازش اصلاح کنند، متکی می باشند.
با این وجود، چنانچه شما به طور منظم از گزینه تراز سفیدی سفارشی (custom) یا دستی (manual) دوربین خود استفاده کنید، درک بیشتری از رنگ و تراز سفیدی به دست خواهید آورد.
علاوه بر این ها شما تصویر نهایی را مستقیما بعد از این که گرفته شد می بینید، به جای این که بعدا آن را بر روی مانیتور کامپیوتر خود مشاهده کنید، پس در نتیجه از اینکه عکسی که می خواستید را گرفته اید یا نه تصور بسیار بهتری خواهید داشت.
عمل 5 : تنها با استفاده از یک فاصله کانونی عکس بگیرید

میخواهیم درباره لنز دوربین عکاسی با شما صحبت کنیم. شاید اغراق نباشد اگر بگوییم برای یک عکاس لنزهای زوم زندگی را بسیار آسان تر می کنند، چون به جای نیاز به حمل یک کیف پر از لنز شما می توانید تنها با دو یا سه لنز بیرون بروید، بسته به کاری که انجام می دهید.
با این وجود، جنبه منفی لنزهای زوم این است که شما را تنبل می کنند. ما معمولا به جای راه رفتن به سمت یک سوژه، بر روی آن زوم می کنیم. حرکت به سمت یک سوژه و در اطراف آن ما را قادر می سازد تا زوایا و پرسپکتیو های جدیدی را کشف کنیم و اغلب می تواند به تصاویر بهتر و جالب تری منجر گردد.
باید ذکر کنیم که که یک راه مجبور کردن خودتان به عادت کاوش بیشتر سوژه ها، این است که خودتان را تنها به یک فاصله کانونی محدود کنید. اگر شما مجموعه ای از لنزهای پرایم (ثابت) دارید، عالی است، یکی را انتخاب کرده و روز/ هفته خود را تنها صرف عکاسی با آن کنید. چنانچه شما لنزهای زوم دارید، یکی از آنها را بردارید، یک فاصله کانونی در محدوده آن انتخاب کرده و از همه چیز در آن فاصله کانونی عکس بگیرید. این کار را می توانید در قالب یک پروژه عکاسی «یک هفته، x میلیمتر» انجام دهید.
در اینجاست که علاوه بر پیدا کردن زوایای جدید، شما درک عمیق تری از کنترل عمق میدان در فاصله کانونی به دست خواهید آورد درست هنگامی که فاصله کانونی افزایش می یابد، عمق میدان کمتری در هر دیافراگم معین وجود دارد.
توجه داشته باشید که این عمل تصمیم گیری در مورد این که در آینده از چه فاصله کانونی و دیافراگمی باید استفاده کنید را برای شما آسان تر می کند و عکس های خلاقانه تری به ثبت خواهید رساند.
عمل 6 : هر روز یک عکس به اشتراک بگذارید

نشان دادن عکس هایتان به افراد دیگر و البته نگاه کردن به تصاویر آنها یک راه عالی برای بررسی و سنجش قدرت تصاویر شما و به دست آوردن بازخوردهای سازنده می باشد.
در نظر داشته باشید که وب سایت ها، برنامه ها و سازمان های زیادی وجود دارند که می توانند در انجام این کار به شما کمک کنند نظیر: اینستاگرام، فیسبوک، فلیکر، توییتر و فتوکرود (Photocrowd) چند مورد از آنها هستند.
با این وجود ، به جای بمباران کردن مردم با تعداد زیادی عکس، چرا هر روز فقط یک عکس به اشتراک نگذارید و آن را به بهترین عکسی که می توانید تبدیل نکنید؟
در نظر داشته باشید که انجام چالش گرفتن حداقل یک عکس در هر روز به این معنی خواهد بود که شما دائما به دنبال تصاویر بوده و فرصت های عکاسی جدیدی برایتان ایجاد خواهد شد و اجبار برای به اشتراک گذاشتن یکی از آن تصاویر در هر روز به شما عزم و اراده بیشتری برای تبدیل کردن آن به یک عکس عالی خواهد داد.
عمل آخر : همیشه به عکس های خود امتیاز دهید

توصیه ما به شما عزیزان این است که همیشه عادت کنید که بعد از گرفتن هر عکس به تصاویر خود از ۰ تا ۵ امتیاز دهید که در آن صفر بدترین عکس (و بدون ستاره) و پنج ستاره بهترین عکس شماست.
این امتیاز دهی از طرف خود شما سبب می شود که بر روی تصاویر خود تمرکز کنید، نسبت به اشتباهاتی که مرتکب می شوید و روند عکاسی خود یک بینش به دست خواهید آورد.
همچنین فراموش نکنید که امتیاز دادن به عکس هایتان به شما کمک خواهد کرد تا عکسی را که می خواهید به اشتراک بگذارید، انتخاب نمایید.
شما کدام یک از این موارد که گفته شد را به صورت معمول انجام می دهید؟ و تاثیر آن در ارتقای عکاسی شما چه بوده است؟ پاسخ را با ما به اشتراک بگذارید.
امیدواریم این مقاله مورد استفاده علاقه مندان به عکاسی قرار گیرد.اگر شما هم نکتهای برای اضافه کردن به آنچه گفته شد دارید خوشحال خواهیم شد آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. اگر این مقاله را مفید یافتید لطفا آن را با دوستان خود هم به اشتراک بگذارید. بزودی مقاله دیگری درباره عکاسی با موبایل برای شما معرفی خواهیم کرد که امیدواریم آن مقاله نیز برای شما مفید واقع شود
7 راه عملی برای عکاسی بهتر با دوربین های عکاسی
نویسنده : admin | تاریخ : سه شنبه 19 بهمن 1395 |
موضوعات : طنز و سرگرمی , ترول , |
برچسب ها : دوربین عکاسی , عکاس , عکاسی , عکاسی با موبایل , لنز دوربین عکاسی , نکات عکاسی , نور پردازی در عکاسی , نورسنج نقطه ای دوربین , هیستوگرام , |